Epilare definitiva? Cum functioneaza?

O singura raza de lumina pentru o frumusete eterna!

Nu, ceea ce citesti nu este un episod din filmul SF in care te simti ca si cum ai patruns intr-o lume a viitorului. Desi este putin futuristic, tehnologia epilarii definitive cu IPL este cat se poate de reala, si a devenit o parte esentiala a vietii de zi cu zi. Chiar daca este vorba despre parul facial la femei sau cel de pe spate la barbati tratamentul cu IPL pentru indepartarea parului are toate raspunsurile. Epilarea definitiva cu IPL este o realitate cu care trebuie sa ne obisnuim dar s-o si acceptam.

Inlaturarea parului nedorit de pe corp inseamna cautarea unui tratament care include trei etape:
a) tratament rapid de inlaturare a parului
b) indepartarea permanenta a parului
c) indepartarea rapida a parului fara durere

Ghici ce!?! Epilarea definitiva cu IPL le are pe toate cele trei de mai sus. Dintre toate produsele de indepartare a parului pe care trebuie sa le avem in vedere, tratamentul cu IPL este in fruntea tuturor urmat de cel cu laser. Desi suna foarte bine, totusi te intrebi, “este acest tratament sanatos?”. Pentru a-ti raspunde la toate aceste intrebari trebuie sa intelegi cum functioneaza acest tratament, care sunt conditiile necesare si care ar putea fi efectele acestui tratament.

Parul creste de sub piele, cu o crestere din interiorul unui bulb care se gaseste in foliculul pilos. Pentru a stopa permanent cresterea parului si pentru a preveni aparitia lui, cresterea parului din acest bulb trebuie oprita. Aici intervine tratamentul de indepartare a parului cu lumina pulsata intens . IPL lumineaza, fiind o lumina intens pulsata (Intense Pulse Light – IPL) asupra bulbului si foliculului pilos, destabilizandu-l. In principal, IPL reactioneaza cu pigmentul pielii numit meanina, prezent in bulb. Bulbul astfel distrus nu mai poate fi regenerat.

Principalele avantaje ale tratamentului pentru epilare definitiva cu IPL.

  • nu este un tratament invaziv
  • reactioneaza repede in timp
  • acopera o mai mare suprafata a corpului doar intr-o singura sedinta

Daca te intrebi care ar fi costurile aceste interventii si daca este scumpa, nu-ti face griji deoarece de-a lungul timpului va deveni un produs accesibil tuturor. Nu conteaza daca esti barbat sau femeie si doresti sa scapi de parul nedorit, tehnologia cu IPL iti va aduce zambetul pe buze. Exploreaza minunile pe care ti le ofera epilarea definitiva cu IPL si ofera-ti o viata plina de placere.

In aceasta luna la STUDIO JOLIE DIN CLUJ NAPOCA beneficiezi de reduceri imbatabile la tratamentele de epilare definitiva pe zonele :mustata,barbie,perciuni,axila,linia alba si sani. Viziteaza site-ul nostru si vezi care sunt reducerile la epilarea definitiva si la tratamentele de microdermabraziune.

Urmariti promotiile lunii Decembrie!!!!