Epilare definitiva – tehnologie IPL

Epilare definitiva IPL este ultima descoperire in materie de epilare definitiva. Foarte multe persoane s-au indoit de rezultatele acestei noi tehnologii, insa ea si-a dovedit eficienta intr-un timp destul de scurt.

Pe de alta parte un astfel de proces este sanatos, spun specialistii. In curand vin sarbatorile de iarna si a sosit momentul sa va faceti un cadou. Datorita procesului binecunoscut de epilare definitiva, perioada iernii este considerata cea mai favorabila.Asa veti fi siguri ca pana in vara, pielea dumneavoastra poate arata sanatoasa, curata si fara par.

 Pentru a incepe un astfel de procedeu este nevoie sa aflati o serie de informatii despre desfasurarea acestuia dar si despre epilarea definitiva  practicate de saloanele din zona. Pentru inceput vom spune ca tehnologia IPL  are preturi destul de mari, totusi epilarea definitiva  mai depinde si de perioada in care o realizati. In unele perioade, saloanele au si preturi promotionale sau abonamente cu reducere. Pe de alta parte epilarea definitiva  IPL depinde si de numarul de sedinte, daca prin natura tenului aveti nevoie de mai putine sedinte, atunci pretul, va scadea, cu siguranta. Tot ce trebuie sa faceti, este sa va interesati la mai multe saloane despre epilarea definitiva cu tehnologie IPL. 

Va asteptam la STUDIO JOLIE din CLUJ NAPOCA unde intr-o ambianta placuta o sa incepeti sa va bucurati de pielea dumneavoastra…

Consultatia la STUDIO JOLIE este GRATUITA