Articole - Înfrumusețare - Servicii - Tratamente faciale

Tratamentul de Microdermabraziune + Mască, acum la 100 RON.

Vezi ofertă
Scroll

Microdermabraziunea este unul dintre cele mai solicitate tratamente cosmetice ale ultimilor ani. Principalul motiv pentru care lumea apelează la acest tip de tratament este eliminarea problemelor inestetice ale tenului.

Este o metodă de curăţare non-invazivă a epidermei şi constă într-o exfoliere blândă şi eficientă ce îndepărtează stratul de celule moarte şi impurităţi de pe suprafaţa pielii şi încurajează pielea să se regenereze în mod natural. Lasă pielea curată şi pregătită să absoarbă complet tratamentul specific utilizat.


În luna Iunie vă oferim tratamentul de microdermabraziune + mască la doar 100 RON

Pentru programări, ne puteți contacta chiar acum la 0748 524 867.


Tratamentul durează aproximativ 50 de minute și puteți opta pentru una dintre cele 3 măști Ilcsi:

1. Ilcsi – Mască nutritivă cu castravete și pătrunjel

Aceasta este o mască hidratantă, nutritivă, calmantă pentru toate tipurile de ten. Castravetele nu este ideal doar în salate, el are şi excelente proprietăţi cosmetice. Este bogat în apă şi conţine proteine, carbohidraţi, potasiu, calciu, fosfor, magneziu, fier, iod, vitamine şi acid folic.

Pentru efect maxim, s-au adăugat şi pătrunjel, bogat în flavonoide, uleiuri esenţiale, caroten, săruri minerale şi vitaminele C şi E. Această mască împrospătează, hidratează şi regenerează pielea, iar prin combinaţie cu pudra efervescentă, poate fi aplicată în tratamente de oxigenare.


2. Ilcsi – Mască nutrivită din 7 plante medicinale

Acest tratament astringent şi calmant a fost conceput pentru tenurile sensibile, predispuse la inflamaţii şi, într-o măsură, seboree. Se recomandă aplicarea după tratamentul de extracţie. Datorită efectului tonifiant, calmant şi antiseptic, micile urme rămase după extracţie dispar aproape complet.

Plantele conţinute au efect hidratant, calmant, cheratoplastic şi înfrumuseţează pielea, iar coada-şoricelului reface stratul fin de lipide de la suprafaţa pielii.
Ingrediente active: aloe arborescens, flori de soc, coada-șoricelului, podbal, pătlagină, urechelniță, ulei din germeni de porumb, ulei de lemongrass, ulei de roiniță.


3. Ilcsi – Gel mască de caise vitaminizant

Acesta este un gel-mască aromat, cu efect nutritiv, vitaminizant, hidratant și regenerant. Pe lângă gustul delicios, caisele sunt renumite pentru pentru conținutul ridicat de vitamine și flavonoide.

Aroma minunată, acizii și zaharurile din fructe și pectinele fac din această mască un răsfăț pentru orice tip de ten, dar este ideală pentru tenurile uscate deshidratate care nu sunt sensibile. Se aplică în strat subțire pe tenul curat, se lasă să se usuce, apoi se îndepărtează cu un burete cosmetic umezit.


Pentru programări, ne puteți contacta chiar acum la 0748 524 867.

Vă așteptăm cu drag pentru a vă oferi tratamentul de înfrumusețare pe care vi-l doriți!


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/studiojo/public_html/wp-content/themes/jolie/content.php on line 77

Servicii Studio Jolie