Articole

Tratamente faciale cu ultrasunete

citește mai departe
Scroll

Stimulii sonori reprezinta o terapie neinvaziva si foarte sigura. Folosind aceeasi tehnologie ca si cea pentru scanarile prenatale, in industria beauty ultrasunetul va penetra doar cativa milimetri mai profound pentru a ajunge la tesutul adipos unde celula de grasime este captiva.
Ultrasunetele creeaza microvibratii invizibile, localizate profound in interiorul celulelor, spargand depozitele de grasime.
Propagarea undelor de ultrasunete ajuta la controlul oxidarii celulare si la activarea melaninei sub piele. Astfel, ultrasunetele au efect de inalbire. Experimentele efectuate in acest sens au condus la concluzia ca ultrasunetele fac melanina sa treaca prin vasele de sange ori prin sistemul limfatic in rinichi, de unde este eliminata din corp prin urina.
S-a descoperit ca muschii si oasele absorb mai multa energie ultrasonica decat alte tesuturi heterogene pentru ca reflecta mult mai bine undele sonore longitudinale, transformandu-le in unde transversale care creeaza efect de masaj cald.

Masajul ultrasonic penetreaza in grasimea subcutanata cu vibratii fine si creaza acelasi efect ca cel al unei diete, prin topirea grasimilor si eliminarea acestora din organism.

Aparatul cu ultrasunete are programe faciale pentru ochi si contur facial, efectuand tratamente de lifting facial, anticearcan, depigmentare prin eliminarea acumularilor de melanina.
Aparatul cu ultrasunete este utilizat in tratamentele faciale pentru:
– Atenuarea nodulilor celulitici si reconturarea / distrugerea adipozitatilor localizate (asa numitele pernite de grasime), distrugere obtinuta prin actiunea mecano-termica a aparatului cu ultrasunete, actiune care duce pana la dizolvarea adipozitatilor, facandu-le astfel mult mai usor de eliminat din organism;
– Imbunatatirea elasticitatii tesuturilor, prin patrunderea in profunzime a produselor profesionale aplicate pe fata si pe gat – creme si lotiuni de remodelare, accelerarea circulatiei sanguine si a hidratarii in profunzime a pielii;

Rezultate

– estomparea ridurilor;
– imbunatatirea elasticitatii tesuturilor;
– efect anticearcan si lifting facial;
– accelerarea circulatiei sanguine si hidratarii in profunzime a pielii;
– efect de stimulare a metabolismului celular si al activarii producerii de colagen.