Articole

Tratament masaj cu crema vitaminizanta + peeling biologic + masca cu peptide

citește mai departe
Scroll

Masajul facial are o serie de efecte benefice care vor tonifia tenul,  dandu-i un aspect sanatos; cu ajutorul lui se mentine supletea pielii,  se stimuleaza functiile glandelor sebacee, se tonifica muschii fetei si se indeparteaza stratul de celule moarte de pe suprafata pielii. Crema vitaminizanta cu care se efectueaza masajul este un produs dezvoltat special pentru masajul facial manual si pentru tratamentele cosmetice. Poate fi utlizat si de catre persoanele cu piele sensibila. Asigura pielii nutrienti si hidratare; formeaza un strat subtire protectiv pe piele, aceasta dobîndind o textura fina ca matasea dupa tratament.

Peelingul biologic îndeparteaza celulele moarte din stratul superior a pielii, actionând printr-o serie de enzime de ultima generatie asupra liantului dintre celule, rezultatul fiind o piele curata si radianta. Ofera pielii un strat hidratant, calmeaza si rearanjeaza textura pielii.

Masca cu peptide conține o concentrație mare de acid hialuronic bio de moleculă mică, care menține hidratarea profundă a pielii. Această esență hrănește tegumenul, menține tonusul și ajută la generarea de noi straturi de colagen și elastină, necesare pentru procesul de regenerare a pielii, stimulează micro-circulația și protejează pielea împotriva procesului de îmbătrânire.

Acest tratament nu este recomandat persoanelor cu ten acneic.