Articole - Înfrumusețare - Servicii - Tratamente faciale

Tratament de Microdermabraziune + Mască, la 180 RON.

Vezi ofertă
Scroll

Microdermabraziunea este unul dintre cele mai solicitate tratamente cosmetice ale ultimilor ani. Principalul motiv pentru care lumea apelează la acest tip de tratament este eliminarea problemelor inestetice ale tenului.

Tratamentul de microdermabraziune este o metodă de curăţare non-invazivă a epidermei şi constă într-o exfoliere blândă şi eficientă ce îndepărtează stratul de celule moarte şi impurităţi de pe suprafaţa pielii şi încurajează pielea să se regenereze în mod natural. Lasă pielea curată şi pregătită să absoarbă complet tratamentul specific utilizat.


La început de an vă oferim tratament de microdermabraziune + mască cu acid hialuronic la doar 180 RON


Cliniccare Mască EGF Pure Mask

Un tratament de microdermabraziune durează aproximativ 50 de minute și include masca cu acid hialuronic: efect de calmare și de revitalizare a pielii – 1% acid hialuronic, pentru orice tip de ten.

Aceasta este o mască calmantă, dezvoltată pentru a oferi hidratare, rejuvenare și calmare pentru pielea problematică. Conferă un efect calmant de lungă durată pentru piele. Este diferit de orice altă cremă hidratantă, poate fi folosită chiar și pe cea mai inflamată piele.

Ajută la procesul de întinerire a tenului datorită conținutului de acid hialuronic, care stimulează procesul de hidratare naturală, împrospătează pielea deshidratată și contribuie la restaurarea strălucirii, elasticității și fermității naturale a pielii.


Pentru programarea la un tratament de microdermabraziune, ne puteți contacta chiar acum la 0748 524 867.

Vă așteptăm cu drag pentru a vă oferi tratamentul de înfrumusețare pe care vi-l doriți!


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/studiojo/public_html/wp-content/themes/jolie/content.php on line 77

Servicii Studio Jolie