Articole

Tratament Complet Microdermabraziune cu diamante

+ Lifting Facial Ultrasunete + Cromoterapie Fotonica + Masaj Facial Vaccumatic + Bioelectrostimulare Faciala

citește mai departe
Scroll

Microdermabraziune cu diamante

Tratamentul Complet combina cele mai noi si eficiente proceduri si produse terapeutice faciale. Efectul sa fie unul vizibil imediat si cu efecte de durata, benefice oricarei femei.

Tenul perfect este un deziderat pentru fiecare femeie. Cu toate acestea, zilnic, machiajul, poluarea, stresul si factorii de mediu actioneaza asupra pielii, care are astfel de suferit.

Microdermabraziunea presupune exfolierea tegumentului cu dischete abrazive cu pulbere de diamant hipoalergenic ce asigură un mai bun control asupra peelingului mecanic astfel realizat. Se obtine eliminarea stratului cornos al tenului – acel strat al pielii alcatuit in principal din celule moarte. Exfolierea acestui strat prin microdermabraziune aduce dupa sine o excelenta regenerare celulara, si reechilibrarea fibrelor de elastina.

Efecte

  • excelenta stimulare a productiei de celule noi, o accelerare a productiei de colagen si elastina prin presiunea negativă exercitata simultan cu forţa abrazivă a dischetelor de diamant pentru a dubla eficienţa exfolierii straturilor superficiale ale pielii.
  • ten reintinerit, fara aspecte de maturizare prematura, un ten mai luminos, catifelat si perfect uniformizat.
  • ajuta in tratamentul acneei si tenurilor mature
  • indeparteaza celulele moarte si impuritatile
  • indeparteaza punctele negre, inchide porii dilatati regenereaza si intinereste tenul
  • atenueaza ridurile fine
  • corecteaza hiperpigmentarile

Ultrasunetele utilizeaza unde sonice. Stimuleaza tesuturile pielii, productia de collagen, reduce ridurile, si liniile fine se sterg,are efect anticearcan, luminozitate, relaxeaza musculatura, accelereaza circulatia sanguina, reduce inflamatiile, durerile, descompun celulita, si sparg celulele de grasime,reduce acneea, dau luminozitate tenului. Prin procesul de sonoforeza particulele active din crema sau alte produse penetreaza pielea in adancime ( 1-5 cm) si ajuta la actiunea acestora in functie de caracteristici.
Cromoterapie fotonicaTerapia cu culori e folosita din antichitate, fiecare culoare avand o anumita lungime de unda benefica unei anumite afectiuni fizice sau psihice.Dioda transmite fotoni (toate formele de lumina se compun din fotoni) pâna la un nivel de 2-3 cm sub epiderma. Fotonii ajung la nivelul celulelor si determina o reactie fotochimica cu eliberare de enzime active ATP – adenozin trifosfat. ATP stimuleaza metabolismul intracelular. La nivelul tesutului adipos (de grasime), aceasta enzima determina o ardere accentuata a grasimilor acumulate în celule.