“Mă laud cu un ten aproape perfect, de aceea nu prea am de ce să fac nuj ce tratamente cosmetice des. Dar tenul trebuie îngrijit şi, cum e predispus la ridare, fiind mixt cu tendinţă de uscare, fac orice numai să întârzii apariţia ridurilor. Unul din paşi e exfolierea de acasă, aşa că am decis să încerc şi microdermabraziunea la salon.

Studio Jolie e în Piaţa Mihai Viteazu, la parterul unui bloc, fix către strada principală. E uşor de găsit. Mi-au făcut o impresie bună şi locul şi oamenii. Aparatul de microabraziune seamănă cu… o pilă electrică de unghii false big grin cu mai multe capete, pentru diferite zone ale feţei/corpului. A fost prima asemănare care mi-a venit în minte hee hee . Nu mai văzusem cum arată şi îmi făceam griji că îmi va fi şmirgheluită faţa cam tare, având în vedere că e pilă cu diamant. Microdermabraziunea cu cristale nu prea se mai foloseşte, din câte am înţeles, aceasta cu diamant e cam ultima generaţie.

cod de reducere 15% sigina, la orice serviciu Studio Jolie, pentru voi happy”

Mai multe poti citi aici.


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/studiojo/public_html/wp-content/themes/jolie/content.php on line 77

Servicii Studio Jolie