Articole - Servicii - Tratamente faciale - Uncategorized

Mezoterapie – Tratament facial eficient pentru intinerirea pielii

Vezi ofertă
Scroll

Tratamentul prin mezoterapie este o tehnica medicala in care substantele active sunt introduse in piele prin microinjectii. Mezoterapia corecteaza inestetismele faciale si corporale, precum ridurile fine, pielea flasca, celulita sau alopecia.

Reactia fizica cauzata de stimularea mecanica (efectul acului) este reprezentata de producerea de colagen. Reactia farmacologica este data de substantele introduse, care difera in functie de necesitati.

Prin injectarea subdermica a vitaminelor, celulele intineresc, devenind mai active si stimuland in acest fel producerea de colagen si elastina, esentiale in regenerarea pielii prin tratamentele faciale antiaging.

 

Cum se efectueaza o mezoterapie?

Tehnica asigura penetrarea optima a substantelor in derm, cu efecte maxime, imbunatatind structura si aspectul pielii in 24 pana la 72 de ore.

Efectuarea a 4 – 6 sedinte de mezoterapie la interval de 2 – 4 saptamani asigura o imbunatatire de durata a aspectului pielii.

Daca e utilizat la intervale regulate si cu produse corecte, tratamentul facial prin mezoterapie este extrem de eficient!

Principalul ingredient este acidul hialuronic, component fundamental al pielii. Acidul hialuronic (AH) utilizat este bio tehnologic, nu are origine animala si este non-cross linkat.

Este capabil sa retina de cateva sute de ori greutatea proprie in apa, compensand pierderea naturala de AH. Ajuta la sustinerea fibrelor de colagen si elastina, restaurand densitatea in zonele cu derm subtire.

tratament facial de intinerire a pielii, mezoterapie Cluj


Tratamentul facial de mezoterapie practicat la Studio Jolie combina acidul hialuronic cu substante active cu eficacitate terapeutica, precum: vitamine, extracte naturale, aminoacizi, coenzime si saruri minerale. Toate aceste substante au proprietati biocompatibile si se integreaza natural in derm, fiind extrem de bine tolerate de acesta.

Costul unei mezoterapii variaza intre 250 – 300 RON.


 


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/studiojo/public_html/wp-content/themes/jolie/content.php on line 77

Servicii Studio Jolie