Epilare - Servicii

IPL Epilare definitivă

Tehnica de epilare SHR este cea mai performantă tehnică de epilare permanentă cu lumină intens pulsată.

Vezi ofertă

Photo by: Maria Galland Paris

Scroll

Epilare definitiva

Scurt istoric si informatii utile

Procedeul de epilare definitiva isi are originile in anul 1979, cand profesorul Marc Clement de la Universitatea din Wales si-a expus bratul in mod accidental in fata unui laser si a observat ca parul din regiunea respectiva nu mai crestea.
Principiul de actiune consta in emiterea unui puls luminos foarte intens care este absorbit de diferiti pigmenti ai pielii, generand efecte diferite. Tehnica epilarii definitive IPL foloseste o serie de filtre speciale care selecteaza diferite lungimi de unda ale spectrului luminos.

Consultatia pentru epilare definitiva IPL consta in verificarea starii sanatatii tale: se examineaza pielea si se recomanda tratamentul optim, numarul de impulsuri luminoase, durata lor si intensitatea acestora. Daca se poate face tratamentul, se va realiza un test al pielii cu aparatul pentru a verifica gradul de rezistenta a acesteia.

Durata sedintei de epilare definitiva IPL depinde de marimea zonei. Pentru zonele mici (epilarea fetei, epilarea axilei, epilarea inghinala etc) nu dureaza mai mult de 5-15 minute, iar pentru cele mari (membre, spate) se poate intinde pana la o ora jumatate, chiar doua.

Avantajele epilarii definitive

Avantaje pentru epilarea definitiva cu IPL sunt numeroase, te invitam sa le iei in considerare pe urmatoarele:

 • Epilarea definitiva cu IPL este minim invaziva si nu prezinta risc de infectie
 • Nu necesita foarte multe precautii, cea mai importanta fiind folosirea unor creme fotoprotectoare in cazul expunerii la soare inainte si dupa tratament;
 • Scuteste mult timp;
 • Pot fi tratate zone mai extinse in aceeasi sedinta;
 • Tratamentul este foarte putin dureros;
 • Cresterea ulterioara este foarte lenta;
 • Toate zonele de pe fata si corp pot fi tratate;

Preturile practicate la Studio Jolie pentru epilarea definitiva din orice zona a corpului le puteti gasi in pagina nastra tarife servicii Studio Jolie

Mai multe informatii despre epilarea definitiva prin tehnologia IPL puteti gasi in articolul nostru Despre Epilarea Definitiva cu IPL.

Tehnica de epilare SHR
– cea mai eficientă tehnică de epilare definitivă

aparat_epilare_definitiva

Studio Jolie este mereu în căutare de cele mai noi și performante aparate cosmetice și de epilare definitivă. Din ianuarie 2015 am încorporat un nou aparat de epilare definitivă în cadrul studioului si împartășim acest lucru cu dumneavoastră pentru că ne mândrim cu el și cu rezultatele excelente pe care le obține în domeniul epilării definitive.

Tehnica de epilare SHR este cea mai performantă tehnică de epilare permanentă cu lumină intens pulsată. SHR sau super hair removal este cea mai recentă descoperire în materie de epilare definitivă, iar aparatul pe care Studio Jolie l-a achiziționat a fost prezentat oficial la expozițiile internaționale din domeniu în anul 2014. Acum este prezent și în Cluj, unde vă invităm să îl incercați.

Iată de ce epilarea SHR este cea mai bună alegere:

 • Nu este absolut deloc dureroasă! Dacă un aparat obișnuit de epilare definitivă IPL, chiar și de ultimă generație, provoacă puțin discomfort, datorită căldurii pe care o generează, aparatul SHR are o tehnică de răcire a părții care intră în contact cu pielea pentru a oferi o senzație de răcoare și confort, dar și pentru a menaja stratul epidermic.
 • Spre deosebire de alte tehnici de epilare definitivă, epilarea SHR are rezultate excelente pe orice tip de piele și păr. Personale cu parul blond, sau cele cu pielea închisă la culoare sau bronzate nu trebuie să se mai simtă neglijate!
 • Este ușor de folosit și economisește timp. Sesiunile durează puțin și se întind pe 10-12 ședinte la distanță de câteva săptămâni. Deoarece pielea nu necesită nicio pregatire în avans (în afară de epilarea acesteia cu aparatul de ras) și nici după, sedințele se pot face chiar și în pauza de prânz.

Preturi pentru tehnica de epilare SHR:

 • Orice zona de pe fata: 52 ron
 • Toata fata: 135 ron
 • Zona inghinala complet: 135 ron
 • Axila: 90 ron
 • Picioare intreg: 450 ron
 • Picioare ½: 250 ron
 • Brate intreg: 250 ron
 • Linia alba: 70 ron

Pentru orice intrebari va stam la dispozitie.


Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/studiojo/public_html/wp-content/themes/jolie/content.php on line 77

Servicii Studio Jolie